Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Al 2.208+ autoliefhebbers gingen u al voor.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over oldtimers, youngtimers en sportwagens.

Al 2.208+ autoliefhebbers gingen je voor.

FAQ

Veel aan ons gestelde vragen

Inspectie

Nee, wij werken niet volgens deze methode. Om een goed beeld te krijgen van de kwaliteit van de auto dient er een fysieke inspectie plaats te vinden. Hiervoor maken wij graag een afspraak met u.

Over het algemeen nemen wij ruim de tijd voor een inspectie, gemiddeld zal een inspectie 45 minuten in beslag nemen.

Alle relevante informatie om een goed beeld van de kwaliteit van de auto te krijgen. Denk hierbij aan onderhoudshistorie, restauratieverslagen, foto’s van reparaties en facturen.

Een vuile auto is minder goed te beoordelen. De laklaag kan immers niet goed worden bekeken, het is dus aan te raden om de auto schoon te maken voorafgaande aan de inspectie.

Ja, door onze aansluiting bij de Federatie TMV, VRT en onze Fehac erkende rapporten worden wij door alle verzekeraars geaccepteerd.

Een proefrit is noodzakelijk om te constateren dat alle technische delen van de auto goed functioneren. Als de inspectie bij ons op kantoor plaats vind dan kan redelijkerwijs worden aangenomen dat de auto goed functioneert, omdat het voertuig immers op eigen kracht onze locatie heeft weten te bereiken. Indien een proefrit niet mogelijk is dan zal de auto gestart worden en alle functies zo goed mogelijk gecontroleerd. Als de auto niet start (bv door een lege accu) zal dit worden vermeld in het rapport en niet automatisch worden aangenomen dat de auto functioneert

Werkgebied

Wij kunnen voor u in geheel Nederland de taxatie verzorgen. M.u.v de Waddeneilanden

Rapportage

Nee, sinds 2013 werken wij alleen nog digitaal. Het toegezonden PDF bestand kan zelf thuis worden uitgeprint indien u dit wenst.

De geldigheid van het rapport is vastgesteld door uw verzekeraar. In uw polis is dit te vinden of vraag dit na bij uw tussenpersoon/verzekeraar.

Nee, bij ons zijn uw polisvoorwaarden en verzekeraar niet bekend. Daarnaast is het de zorgplicht van uw verzekeraar om u hierop te attenderen. Wij raden u aan om de geldigheid van uw rapport ook zelf goed in de gaten te houden.

Nee, wegens de AVG doen wij dit niet . Als u het rapport heeft ontvangen en doorgenomen kunt u het rapport zelf per email naar uw verzekeraar of tussenpersoon doorsturen.

Hertaxaties

Nee, een hertaxatie is het vervolg op een eerder door ons uitgevoerde taxatie ( binnen 3 jaar max). Is uw auto door een andere taxateur getaxeerd dan is het geen hertaxatie.

De geldigheid van de taxatie wordt bepaald door uw verzekeraar, in uw staat dit vermeld. Anders kunt u dit navragen bij uw tussenpersoon of verzekeraar.

Heeft u een vraag aan ons?

Neem vrijblijvend contact op.

.

1000+ taxaties per jaar

Sinsd 2008

Passie voor auto's

Vakkundig