Tijdelijk aanbod: een taxatie van jouw voertuig in Dussen voor €130,- incl. BTW.

Meer dan 2.000 andere tevreden klanten gingen je voor.

Objectieve waardering van jouw auto

Taxatie sportwagens youngtimers & oldtimers

Grondige inspectie op alle punten

Taxatie va € 130,- incl. btw

Lakdikte-meting gehele voertuig

Verkoop- en aankoopadvies

Testimonials

Fehac goedgekeurd taxatierapport - Rietveld Taxaties

Taxatiedagen in Dussen

Plan je afspraak voor een taxatie op onze locatie

Je klassieker of sportwagen, daar ben je zuinig op. Maar voor het geval het toch een keer mis gaat, wil je bij ontvreemding of een total loss geen extra kopzorg hebben. Met een taxatierapport voorkom je dat.

Erkende verzekeringstaxatie VRT & TMV.

Eenvoudig zelf een afspraak inplannen wanneer het jou uitkomt.

Taxatie voor verzekering va. € 130,- incl. BTW.

Let op: Taxaties op jouw eigen woon- of stallingplaats zit momenteel vol. Taxaties vinden enkel plaats in Dussen.

Of vul ons aanvraagformulier in.

Taxateur Dennis Rietveld stelt zich voor

“Ik hou van mensen en ik hou van auto’s. Dus voor mij is er niets mooiers dan beroepshalve met deze combinatie bezig te zijn”, aldus Dennis Rietveld.

Daarom voeren wij, Dennis Rietveld en Tamara Lepelaar, nu fulltime onze werkzaamheden uit. In 2007 gestart en elke dag nog met veel plezier aan het werk.

Als erkend registertaxateur is Dennis altijd bezig om zijn kennisniveau op peil te houden en de markt te volgen. Altijd nieuwe kennis te vergaren en zijn netwerk uit te breiden. Wat naast zijn werk dus ook eigenlijk zijn eigen liefhebberij is.

FAQ

Veelgestelde vragen.

Inspectie

Ja, in verband met enorme drukte taxeren wij momenteel enkel op onze eigen woonplaats.

Adres: 
Binnen 20
4271 BW Dussen
Nederland

Nee, wij werken niet volgens deze methode. Om een goed beeld te krijgen van de kwaliteit van de auto dient er een fysieke inspectie plaats te vinden. Hiervoor maken wij graag een afspraak met u.

Over het algemeen nemen wij ruim de tijd voor een inspectie, gemiddeld zal een inspectie 45 minuten in beslag nemen.

Alle relevante informatie om een goed beeld van de kwaliteit van de auto te krijgen. Denk hierbij aan onderhoudshistorie, restauratieverslagen, foto’s van reparaties en facturen.

Een vuile auto is minder goed te beoordelen. De laklaag kan immers niet goed worden bekeken, het is dus aan te raden om de auto schoon te maken voorafgaande aan de inspectie.

Ja, door onze aansluiting bij de Federatie TMV, VRT en onze Fehac erkende rapporten worden wij door alle verzekeraars geaccepteerd.

Een proefrit is noodzakelijk om te constateren dat alle technische delen van de auto goed functioneren. Als de inspectie bij ons op kantoor plaats vind dan kan redelijkerwijs worden aangenomen dat de auto goed functioneert, omdat het voertuig immers op eigen kracht onze locatie heeft weten te bereiken. Indien een proefrit niet mogelijk is dan zal de auto gestart worden en alle functies zo goed mogelijk gecontroleerd. Als de auto niet start (bv door een lege accu) zal dit worden vermeld in het rapport en niet automatisch worden aangenomen dat de auto functioneert

Rapportage

Nee, sinds 2013 werken wij alleen nog digitaal. Het toegezonden PDF bestand kan zelf thuis worden uitgeprint indien u dit wenst.

De geldigheid van het rapport is vastgesteld door uw verzekeraar. In uw polis is dit als het goed is terug te vinden of vraagt u dit na bij uw tussenpersoon/verzekeraar.

Nee, bij ons zijn uw polisvoorwaarden en verzekeraar niet bekend. Daarnaast is het de zorgplicht van uw verzekeraar om u hierop te attenderen. Wij raden u aan om de geldigheid van uw rapport ook zelf goed in de gaten te houden.

Nee, wegens de AVG doen wij dit niet . Als u het rapport heeft ontvangen van ons  en doorgenomen kunt u het zelf per email doorsturen naar uw verzekeraar of tussenpersoon.

Wij taxeren net als 2.000+ andere tevreden klanten graag jouw voertuig.

Tijdelijk €130,- incl. BTW.

Of vul ons aanvraagformulier in.

Persoonlijk

Betrouwbaar

Vakkundig

Kwalitatief