Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Al 2.208+ autoliefhebbers gingen u al voor.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over oldtimers, youngtimers en sportwagens.

Al 2.208+ autoliefhebbers gingen je voor.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen

Rietveld Taxaties 

Binnen 20
4271 BW Dussen
>> alleen op afspraak

06-48084557
info@rietveldtaxaties.nl

 

Taxatie bij ons in Dussen

Erkende taxatie € 135,- incl. BTW.

Taxatie op uw eigen adres

Erkende taxatie € 195,- incl. BTW.

Rietveld Taxaties is expert in het taxeren van  motorvoertuigen. Met transparantie en betrouwbaarheid als kernwaarden bieden wij nauwkeurige en eerlijke taxaties voor de meest uiteenlopende voertuigen. Of het nu gaat om verzekering, verkoop of aankoop, wij luisteren naar uw behoeften en leveren op maat gemaakte oplossingen. Onze klantenservice staat garant voor snelle en efficiënte afhandeling van al uw vragen en verzoeken.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom wij uw ideale partner zijn voor de beste waardebepaling van uw motorvoertuig.

Reviews

Marco
Marco
Lees verder
Het was de 3de keer dat Dennis mijn Bmw taxeerde en weer naar alle tevredenheid....een man met passie voor zijn werk. Zekers een aanrader!
Hans
Hans
Lees verder
Deskundig en aimabel. Heerlijke petrolhead met kennis van zaken. Gedegen aanpak, neemt de tijd uitgebreid, goede uitleg en kritisch in zijn oordeel. Dat verhoogt in mijn optiek de waarde van zijn afgegeven taxatierapport.
Martijn
Martijn
Lees verder
Inmiddels al vaak bij Dennis geweest. Altijd vriendelijk ontvangen, kennis van zaken en nette en realistische taxatierapporten.
Vorige
Volgende