Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Al 2.208+ autoliefhebbers gingen u al voor.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over oldtimers, youngtimers en sportwagens.

Al 2.208+ autoliefhebbers gingen je voor.

Motor taxatie & Vespa taxatie

Erkende taxatie van uw motorfiets of Vespa scooter

Motor taxatie

Motor taxatie - Harley DavidsonBent u op zoek naar een betrouwbare motor taxatie? Bij Rietveld Taxaties kunt u terecht voor een erkende taxatie van uw motor of Vespa van hoge kwaliteit. Het is van belang om uw voertuig te laten taxeren om vervelende situaties na schade of diefstal te voorkomen. Verzekeraars kunnen namelijk een taxatierapport verlangen om uw voertuig in dekking te kunnen nemen. Maar ook bij enkel een WA-verzekering kan een taxatie goed van pas komen.

Hoe verloopt een motor taxatie bij Rietveld Taxaties?

Wanneer u kiest voor een motor taxatie bij Rietveld Taxaties, kunt u rekenen op een professionele en nauwkeurige taxatie. Dennis Rietveld zal uw motor zorgvuldig inspecteren en beoordelen op onder andere de staat van het voertuig, de kilometerstand, eventuele accessoires en de algemene marktwaarde van vergelijkbare modellen. Op basis van deze gegevens stellen wij een uitgebreid en helder taxatierapport op dat voldoet aan de eisen van verzekeraars. Dit rapport kunt u vervolgens gebruiken om uw motorfiets goed te laten verzekeren en om bij eventuele schade of diefstal de juiste vergoeding te krijgen. Bij Rietveld Taxaties streven wij naar een vlotte en prettige service, zodat u zo snel mogelijk weer zorgeloos kunt genieten van uw motor.

Waarom is een motor taxatie belangrijk?

Stel dat u een aanrijding krijgt buiten uw schuld om. Dan kan de verzekering niet om de waarde van uw motor of Vespa heen. Door een taxatierapport kunt u voorkomen dat u enkel de, veel lagere, dagwaarde uitgekeerd krijgt. Een taxatierapport geeft namelijk een nauwkeurige waardebepaling van uw voertuig. Zo weet u zeker dat u de juiste vergoeding krijgt in het geval van schade of diefstal.

Vespa taxatie door Rietveld Taxaties

Vespa taxatieDe klassieke Vespa scooter is door de jaren heen flink in waarde gestegen. Daarom is een taxatierapport geen overbodige luxe. Bij Rietveld Taxaties kunnen wij u voorzien van een professionele Vespa taxatie. Mocht u schade hebben of uw Vespa gestolen worden, dan krijgt u met een juiste taxatie en verzekering een bedrag uitgekeerd waarmee u een nieuwe, vergelijkbare, Vespa kunt aanschaffen.

Meer weten over onze motor en Vespa taxatie service? Neem vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande formulier of telefonisch via 06-48084557. Wij helpen u graag verder.

Lees hier onze nieuwste blog artikelen

Vragen over een motor of Vespa taxatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

.

Vespa taxatie

1000+ taxaties per jaar

Sinds 2008

Altijd op de hoogte

Passie voor auto's