Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Al 2.208+ autoliefhebbers gingen u al voor.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over oldtimers, youngtimers en sportwagens.

Al 2.208+ autoliefhebbers gingen je voor.

Over Rietveld Taxaties

Erkend registertaxateur
TMV & VRT - Fehac erkend rapport

Over Dennis Rietveld

In zijn jeugdjaren ontstond er bij Dennis Rietveld een grote interesse in de oudere Alfa Romeo’s zoals de Giulietta’s & Giulia’s. De eerste Bertone werd al aangeschaft voor het rijbewijs was gehaald. Daardoor is deze interesse uitgegroeid tot een gedegen lading kennis, die in de loop der jaren is opgedaan. Met als resultaat inschrijvingen bij de Federatie TMV en VRT, als erkend registertaxateur. Hierdoor werd Dennis Rietveld bevoegd tot het uitvoeren van erkende taxaties  van alle motorvoertuigen, zowel klassiek als modern.

Naast een grote passie voor auto’s was Dennis Rietveld ook jaren  werkzaam in de automotive branche. Zo kon uiteindelijk passie en werk gecombineerd worden zodat hij sinds 2008 fulltime aan het werk is als erkend taxateur motorvoertuigen.

Sinds januari 2015 is Rietveld Taxaties verder gegaan als VOF, samen met Tamara Lepelaar als medevennoot. Samen werken wij hard aan het uitvoeren van kwalitatief goede taxaties en alle service daaromheen. Zo zijn wij u graag van dienst voor een erkende taxatie of voor de bemiddeling bij aan-of verkoop van uw auto.

Dennis Rietveld - Erkend registertaxateur TMV & VRT

Taxeren met vertrouwen

TMV erkend registertaxateur - TMV taxateur
VRT register taxateur - VRT taxateur
Fehac goedgekeurd taxatierapport - Rietveld Taxaties
Hobeon gecertificeerd - Dennis Rietveld

Federatie TMV

Sinds 2008 lid van Federatie TMV

Federatie TMV is de beroepsorganisatie van gecertificeerde taxateurs, makelaars en veilinghouders in roerende zaken in Nederland. De Federatie TMV behartigt de beroepsbelangen van de aangesloten taxateurs, makelaars en veilinghouders. Daarnaast bewaakt en bevordert de federatie de kwaliteit en de vakbekwaamheid van haar leden.

Tot januari 2016 was Dennis Rietveld actief als bestuurslid van de sectie motorvoertuigen van de Federatie TMV.

 

VRT

Inschrijfnummer: 13-377-M 
Vervaldatum: 1 mei 2023

Sinds 1 januari 2000 is de beëdiging en titelbescherming van de taxateurs vervallen. Voor de consument betekent dit dat de herkenbaarheid wat betreft vakbekwaamheid en deskundigheid van taxateurs niet langer bestaat.

Om deze essentiële criteria voor de consument weer zichtbaar te maken is in 2004 de Stichting VRT – Verenigd Register van Taxateurs opgericht, specifiek voor taxateurs die zich bezighouden met taxaties voor verzekeringsdoeleinden.

Fehac goedgekeurd taxatierapport - Rietveld Taxaties

FEHAC

Goedkeuring tot 31 maart 2026

Taxatierapporten met het predicaat ‘FEHAC goedgekeurd taxatierapport’ zijn opgesteld door ter zake deskundige taxateurs en kennen een standaardinhoud die alle noodzakelijke aspecten van een visuele inspectie van een voertuig raken.

Met een ‘FEHAC goedgekeurd taxatierapport’ in handen kunnen verzekeraars, klassieke voertuigeigenaren en andere belanghebbenden er van uitgaan dat het om een kwalitatief goed rapport gaat.(bron: Fehac).

Dennis Rietveld is lid van de Werkgroep Verzekeringen & Taxaties van de FEHAC

Hobéon gecertificeerd

Certificaatnr: 40559
Vervaldatum: 8 april 2026

Hobéon SKO certificeert persoonlijke vakbekwaamheid onafhankelijk en conform actuele, door de betreffende branche, vastgestelde eisen. Daarmee hebt u uw vakbekwaamheid op een gedegen manier geborgd.

Heeft u een vraag aan ons?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

.

1000+ taxaties per jaar

Sinds 2008

Altijd op de hoogte

Passie voor auto's