Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Al 2.208+ autoliefhebbers gingen u al voor.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over oldtimers, youngtimers en sportwagens.

Al 2.208+ autoliefhebbers gingen je voor.

Bemiddeling

Bemiddelen bij verkoop van uw auto

Als het moment daar is om uw auto te verkopen dan komen er vaak veel dingen voorbij waarmee u wellicht geen ervaring heeft en kunner er veel vragen ontstaan. Begrijpelijk.  Daarom helpen wij u graag met verkoopadvies om een zo mooi mogelijk resultaat te behalen en de ideale koper voor uw auto te vinden. Dit kan onder andere op deze verschillende manieren.

  • Begeleiding/bemiddeling van het hele traject. 
  • Verkoopadvies en tips specifiek voor uw auto zodat u zelf aan de slag kunt.

Wat de reden voor verkoop van uw auto ook is, wij denken graag met u mee. Vanwege het einde van uw hobby  kan een auto verkocht moeten worden. Of u gaat het geld ergens anders voor gebruiken.

Hoe het ook zij, wij denken graag met u mee. We bekijken samen met u wat wij voor u kunnen betekenen, met als doel dat u een geschikte koper voor uw auto vindt.

Dus wanneer u een vraagt heeft over dit onderwerp, neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via het onderstaande formulier  of telefonisch via 06-48084557

Bemiddeling bij erfenis

Regelmatig bemiddelen wij bij de verkoop van auto’s uit een erfenis of nalatenschap. U erft een mooie oldtimer of misschien zelfs een collectie klassiekers. Bij het regelen van een erfenis komt er al erg veel op u af. Daarbij komt dat voor de auto’s  ook verschillende regels gelden . Deze zullen vervolgens misschien ook verkocht moeten worden en de Belastingdienst komt ook om de hoek kijken. Kortom er is erg veel wat geregeld moet worden.

Wij hebben ruime ervaring in de begeleiding en bemiddeling bij dit soor trajecten. Dus als u ondersteuning nodig heeft bij de afwikkeling van een nalatenschap dan denken wij graag met u mee. Met de bedoeling om u te ondersteunen waar nodig. 

Heeft u een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier of via 06-48084557.