Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Al 2.208+ autoliefhebbers gingen u al voor.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over oldtimers, youngtimers en sportwagens.

Al 2.208+ autoliefhebbers gingen je voor.

Afspraak op locatie aanvragen

Hieronder kunt u een taxatie op uw eigen adres of gewenste locatie aanvragen
Afspraak op locatie voor uw verzekeringstaxaties: Gemak en bespaar tijd

Een afspraak op locatie houdt in dat een gekwalificeerde taxateur naar een door de klant gekozen locatie komt om de auto te inspecteren. Dit kan zowel bij u thuis, als op het werk zijn. Deze flexibiliteit bespaart de verzekerde niet alleen kostbare tijd, maar zorgt er ook voor dat de taxatie plaatsvindt in een vertrouwde omgeving.

Tijdens de afspraak op locatie zal de taxateur een grondige inspectie uitvoeren van de auto. Dit omvat het controleren van de algemene staat, kilometerstand, eventuele schade of modificaties, en andere relevante factoren die van invloed kunnen zijn op de waarde van het voertuig. Door deze gedetailleerde aanpak kan de taxateur een nauwkeurige en objectieve waardebepaling van de auto geven.

Al met al biedt een afspraak op locatie voor taxatie van uw auto(‘s) het voordeel van gemak, nauwkeurigheid en transparantie. Verzekerden kunnen rekenen op onze  service, kennis en jarenlange ervaring. Dus als u op zoek bent naar een goede en betrouwbare taxatie voor uw autoverzekering plan dan nu een afspraak met Rietveld Taxaties in.

Dennis Rietveld aan het werk

1000+ taxaties per jaar

15 jaar ervaring

altijd op de hoogte

passie voor auto's